Torras i Bages, 4 - 08290 Cerdanyola del Vallès (BCN) - T. 93 586 31 13
consulta@ladentista.com
invisalign-banner.jpg
secuencia-invisalign.png

Invisalign

L'alternativa transparent als aparells

Invisalign utilitza jocs d'alineadors fets a mida per adaptar-se a vostè. Els alineadors, pràcticament invisibles, reposicionen les seves dents perquè aconsegueixi un somriure del qual se sentirà orgullós.

Tregui's els alineadors per menjar, raspallar-se o netejar-se les dents amb fil dental

  • Canviï els alineadors cada dues setmanes
  • Les seves dents es mouran a poc a poc
  • Controls regulars del progrés amb el seu dentista o ortodoncista
  • Resultats sovint entre 6 mesos i 1 any 

Per què la gent prefereix Invisalign

La comoditat i el fàcil ús del sistema Invisalign l'han convertit en l'elecció de més de mig milió de persones. De fet, Invisalign ha aconseguit fer que centenars de milers de persones llueixin un somriure nou i increïble.

  • La majoria de la gent ni tan sols no notarà que està en tractament
  • No interfereix en el seu estil de vida

Sense filferros ni aparells metàl·lics que irritin la seva boca i, el millor de tot, gairebé ningú no notarà que està en tractament. Invisalign®, l'alternativa evident als aparells, elegida per més de 500.000 persones que desitgen un bonic somriure. 

Invisalign és per a mi?

Invisalign s'usa per tractar la immensa majoria de problemes comuns d'ortodòncia que presenten adults i adolescents.

Ja sigui per millorar lleugerament el seu somriure o per realitzar tractaments més complexos, Invisalign sempre ajuda. És ideal per a tractaments amb dents apinyades o separades. Invisalign pot mitigar també patologies més complexes; sobremossegades, mossegades obertes i fins i tot mossegades creuades. De fet, un ortodoncista o dentista certificat per Invisalign pot donar solució a gairebé qualsevol tractament utilitzant només els alineadors transparents d'Invisalign o en combinació amb tècniques auxiliars. 

Perfeccionem el seu estil de vida, no el canviem

Invisalign utilitza alineadors transparents de plàstic per posicionar i redreçar les dents. D'aquesta manera, podrà seguir amb la seva rutina diària durant el tractament. A diferència dels aparells tradicionals, els alineadors Invisalign no irriten la seva boca amb filferros o peces metàl·liques. Així que endavant, segueixi amb l'activitat que desitgi. Els alineadors Invisalign són removibles: tregui-se'ls en esdeveniments especials o abans de sucumbir a una mossada irresistible. 

Una imatge perfecta, abans i durant el tractament

És natural que sempre vulgui estar radiant, ja sigui en el treball, a l'escola o amb els amics. Potser el seu treball sigui davant del públic, dirigint grups o reunions. Podrà continuar fent-ho. I és que Invisalign és transparent i pràcticament invisible. Gairebé ningú no sabrà mai que està redreçant les seves dents... llevat que vostè ho digui! Una vegada finalitzat el tractament, se sentirà més còmode, sol o davant d'altres persones. El seu somriure serà enlluernador. 

Sempre tindrà a la seva disposició un doctor certificat a Invisalign

La millor manera de conèixer les possibilitats que ofereix Invisalign és visitar un ortodoncista o dentista Invisalign certificat. Ells podran avaluar les seves necessitats específiques i determinar quin és el millor pla de tractament per a vostè.